DE VOICE ACTOR'S STUDIO

Welkom in onze Amsterdam based recording studio. Onze  custom built Vocal Booth is ontworpen met de technische en akoestische eigenschappen om voiceovers of luisterboeken op te nemen.

Image

Waarom StudioMP?

>   Prettige sfeer
>   Comfortabele Vocal Booth
>   High-end opnamekwaliteit
>   Ervaren geluidstechnicus
>   Betaalbare prijzen
>   Tevreden klanten

Vocal Booth


Onze custom built Vocal Booth beschikt over alle benodigde technische en akoestische eigenschappen om een warme, natuurlijke geluidskwaliteit te produceren.

Dankzij de high-end opnameapparatuur (Neumann, Motu) bent u er van verzekerd dat uw opname aan alle professionele broadcasting eisen voldoet.

Onze geluidstechnicus helpt u bij het kiezen van de juiste microfooninstellingen, geeft indien nodig regie aanwijzigingen en kan uw opname bewerken, mixen en masteren.

Image

StudioMP AV Services

Naast voiceover opnames kunnen we u een breed scala aan audio, video, fotografie en internetdiensten aanbieden, alles met de hoogste kwaliteit en tegen betaalbare prijzen. Heeft u een vraag over een dienst die hier niet vermeld staat, neem dan gerust contact met ons op.

Opnemen Luisterboek

recording audio

Veel auteurs kiezen ervoor om hun luisterboeken zelf in te spreken, terwijl anderen liever een ​​stemacteur inzetten. Onze recording studio is uitermate geschikt voor het opnemen van luisterboeken. Vertel ons over uw volgende audioboek project.

Schrijf ons

Audio herstellen en verbeteren

audio restoration

Analoge of digitale opnamen kunnen worden hersteld en opgeschoond met behulp van speciale software  zoals declickers, decracklers, dehissers en ruisonderdrukkers. Neem contact met ons op als uw audiobestanden een opfrisbeurt nodig hebben.

Schrijf ons

Video opname met autocue

2021 11 26 17 40 10

Als u ongedwongen wilt overkomen en direct in de cameralens wilt kijken terwijl u een vlog of presentatie opneemt kan het helpen om met een videoscript en autocue (teleprompter) te werken. Neem contact met ons op om een ​​afspraak te maken.

Schrijf ons

Audio en Video op locatie

location2

StudioMP heeft alles in huis voor audio- en/of video registratie op locatie. Dat kan zijn voor een presentatie, een documentaire, een bedrijfsfilm, een vlog of een bijeenkomst. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

Schrijf ons

Website ontwerp

web design2

Heeft u een website nodig die qua look & feel volledig is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf? Die kunnen we snel voor u bouwen. Naast het realiseren van een website kunnen wij ook het onderhoud voor onze rekening nemen. Schrijf ons wat uw wensen zijn.

Schrijf ons

Grafisch ontwerp

graphics

Grafisch ontwerp moet met z'n tijd mee gaan. Evenals uw bedrijf. Naast het ontwerpen van huisstijl en bedrijfslogo's kunnen wij ook een complete bedrijfspresentatie voor uw bedrijf of organisatie ontwerpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Schrijf ons

Bedrijfsfotografie

photography

StudioMP heeft een jarenlange ervaring in bedrijfsfotografie. Heeft u foto's nodig voor uw website, presentatie, tentoonstelling of archief? Wij komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf ons

Vertaling

translate

Heeft u een Engelse versie van uw website, presentatie, video of document nodig of liever een Nederlandse versie? Wij kunnen de vertaling voor u verzorgen. Snel, correct en voor een betaalbaar tarief.

Schrijf ons

Computer problemen

computer repair

Computerproblemen? Is uw desktop of laptop te traag om mee te werken? Laat ons een SolidStateDisk (SSD) installeren om de snelheid minimaal te verdubbelen. Windows en Mac. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Schrijf ons

Wat zeggen onze klanten?

Opdrachtgevers die mij inhuren voor een voiceover vragen mij steeds vaker om zelf voor een studio te zorgen. Een kledingkast en een budgetmicrofoon voldoen dan niet. Wat ik bij StudioMP prettig vind is dat alle techniek van begin tot eind uit handen wordt genomen zodat ik me volledig op mijn opdracht kan concentreren. StudioMP is een aanrader voor elke voiceover artiest die op zoek is naar een professionele studio!

Als stemacteur vind ik het altijd prettig om voiceovers op te nemen bij StudioMP. De Voiceover Booth heeft een hoogwaardige Neumann microfoon, waardoor mijn stem warm klinkt - precies het geluid dat ik zoek. De booth is ook comfortabel, de samenwerking met de geluidstechnicus is prettig en de sfeer ontspannen. Hierdoor kan ik me volledig concentreren op mijn script en op het krijgen van de juiste 'tone of voice'. Warm aanbevolen!

Ik ben gefascineerd door jazz en blues. Gitaar is mijn passie en met onze band  Blueswheel een vijfkoppige Rhythm and Blues formatie, treden we op door heel Nederland. Ik was op zoek naar een betaalbare plek om te jammen en op te nemen. Via een vriend ben ik bij StudioMP in Amsterdam terecht gekomen. Toegankelijke studio waar ik alles vind wat ik nodig heb. Ik kan de DAW zelf bedienen met een remote. De ideale oplossing binnen mijn budget.

Bedrijven waarmee we hebben samengewerkt

Image
Image
Image
Image
Image
Image